Lillajul<3

Allmänt, Vardag / Permalink / 0
Äntligen är det lillajul och det betyder ju också att det är 24 dagar kvar till julafton. De senaste dagarna har spenderats med nära vänner och mycket skratt. Som många kanske vet var det black friday på fredag, så jag och 4 andra åkte in till stan efter skolan. Hittade nog ingenting men jag var inte ledsen för det när man hade bästa sällskapet. På lördags morgonen var jag på morgon lenkki med hunden och sedan hoppade jag i duschen. På eftermiddagen åkte jag igen in till stan där det var julöppning. Jag träffade upp 3 kompisar för att vi skulle gå och se på bio. Vi var och såg på hungerspelens sista film och jag tyckte den var jätte bra, rekommenderar! Efter bion for vi till en pizzeria och åt. Vi gjorde allt för att Lina fyllde år. Grattis igen Lina!<3

Efter maten for jag hem till mig för att packa men sedan genast till Lina för att sova över med de andra. Kvällen och natten var väldigt rolig med mycket skratt.
Här hemma idag har jag städat rummet, set på serier och varit på ridning. En väldigt bra dag faktist!
Nästa vecka kommer vara fullspäckad av saker jag skall göra: skola, lågstadie disco, present köp, lucia övningar och på fredag fest. Kul kommer det iaf bli! Hoppas alla har haft ett bra veckoslut och nu skall vi kämpa igenom ännu en till vecka före jullov. Ha de bra!
//Cilla<3
Till top