Månadsfavoriter- Augusti<3

Allmänt / Permalink / 0


Augusti månad har gått väldigt fort, skolan har börjat och hösten är i luften. Men augusti har ju också varit en del av sommarlovet. Men idag tänkte jag dela med mig av mina måndas favoriter inom mode, skönhet och annat!
Vi kan börja med mode:


Först har vi mina kära Nike air force 1. De är då ett par vita nike skor som passar verkligen till allt. Köpte dom i London på en jätte stor Nike butik och de kostade någonting över 100€ men det var verkligen värt det! På sommaren kan de vara ganska så varma men det går nog. Hade tex på mig dom i Frankrike fast det var 37 grader i sommras. Men dom är jätte bekväma att gå i och ur snygga!


Sedan har vi min jeans jacka från topshop. Jag köpte den i en butik i Frankrike där de sålde märkeskläder mm och den kostade 35€. Hela förra och denhär sommaren har jag velat ha en jeans jacka för att jag tycker de är jätte snygga. Vet att kanske alla inte tycker det men den är så lätt att bara dra på sig när det är lite kallare. Den är inte så jätte tjock men jag tycker den ändå är ganska så varm. På hösten/våren kan man väll ha någon tjockare tröjja under den. Men jag tycker verkligen om den!


På samma butik i Frankrike där jag köpte jeans jackan köpte jag också dethär linnet från topshop också, den kostade 20€. Materialet på linnet är som ett tjockare siden men den syns inte igenom och så har den v urringning och färgen är lite orange-röd. Tycker den är jätte snygg och den är så min stil. Love love love.


Nu kommer vi till min älskling. Min longchamp väska. Köpte den i Frankrike den med på en Longchamp butik för 60€. Använder väskan varje dag som skolväska och det är chockerande hur mycket saker den rymmer! Den är då svart med bruna läder detaljer och korta band. Men denhär väskan passar med allt och den är skit snygg!

Har inte använt så mycket smink i skolan så jag har inte så många favoriter men nu skör vi skönhet:


Först har vi två maskaror som jag älskar. Clump crusher från Covergirl och The real från Benefit. En drugstore och en highend och jag har använt maskarorna tillsammans. Vi börjar med clump crusher från covergirl (den gröna). Den maskaran köpte jag i usa på target förra sommaren för ungefär 6€? Och den är jätte bra på att separera och förlänga fransarna och verkligen inga klumpar! Jätte bra vardags mascara som är lätt att bygga upp fransarna med. Det ända dåliga är att den inte ger någon volym men jätte bra annars. Som jag sa ger inte clump crusher någon volym så nu kommer vi till min andra maskara som ger jätte mycket volym, The real från benefit. Köpte den i London på boots för ungefär 20-25€? Den ger då jätte mycket volym åt fransarna. Om ni har sett mycket på youtube så har ni säkert hört talas om den. Den äger verkligen och kombon av dehär maskarorna är bara perf!


Sen har vi då Lumenes natural code brow shaper wax. Köpte den på citimarket för 4€ ungefär. Det är då ett ögonbrynsgele' som har färg i sig. Tycker den funkar jätte bra att använda. Det går så snabbt alltid att göra sina ögonbryn och de sitter på plats hela dagen. Det finns två färger: brown och ett genomskinligt. Fasst den bruna färgen är väldigt mörk tycker jag den passar bra till mig fasst jag är blond. Rekommenderar!

Ärligt talat är det de jag använder som smink till skolan! Maskara och ögonbryn plus vit kajal och läppbalsam. Så det var allt smink men vi fortsätter på skönhet!


Nu är det min parfyms tur. Jag anväder då denhär parfymen från Ralph Lauren big pony collection i nummer 2 (30 ml). Jag köte den på kicks inne i stan för 30 €. Jag är jätte dålig på att förklara dofter men den doftar passligt sött och lite fruktigt men fräsht. Förlåt för förklaringen men de doftar jätte gott och den är en bra storlek att ha med sig i väskan. Den håller ganska så bra men jag brukar nog spruta på mig lite underd dagen. Men den den doftar ur gott!


Sen har jag mina hudvårds produkter. De är från Mary Kay och vi bäställde de från nätet och jag vet inte hur mycket de kostar. Men först i min rutin använder jag min cleanser (den i mitten). Jag sköljer först ansiktet med vatten och sedan använder jag den i hela ansiktet men sirkulerande rörelser, sjöljer bort och torkar ansiktet med handduk. Sen använder jag tonern  (den längst till vänster) som jag pumpar ut på en bomulls pad och drar genom hela ansiktet med. Sen så tar jag min återfuktnig skräm (den längst till höger), jag smörjer bara in mitt ansikte med den. På morgonen använder jag cleansern + krämen, men på kvällen alla tre. Men min hud blir jatte mjuk och len med dehär produkterna och man blir helt matt i ansiktet! Tyker väldigt mycket om dom!

Nu har vi bara lite random saker kvar:


Håller jusst nu på att läsa denna boken Allegiant som är då trdje boken ur triologin av divergent. Har läst ungefär en tredjedel av den och tycker den är jätte bra! Super spännande! Rekommenderar verkligen divergent triologin och om man inte orkar läsa böckerna kan man ju bar se filmerna XD

Sen har vi lite musik. Har verkligen lyssnat väldigt mycket på musik denhär månaden och mina favoriter är:

Dör för dig av Danny Saucedo
Lipstick av Isac elliot
Stanna här av Albin
Drag me down av One Direction
Stitches av Shawn Mendes

Det var några av mina favoritlåtar för denna månaden. Hoppas ni gillade mitt första månadsfavoriter inlägg. Det var inte så många tycker jag själv, men men. Denna månaden har gott jätte fort och den har varit skit rolig! Nu får vi bara hoppa in i nästa månad som är September.

Ha det bra!<3    //Cilla
Till top