13 beauty hacks

tips / Permalink / 0
1.Om du vill att din parfym skall hållas bättre och dofta längre, smörj lite vaselin på stället dit du sprutar parfymen och den kommer hållas längre.
 
2. Om du spiller nagellack på bordet, häller du snabbt på socker och när det torkar måste du bra ta en trasa och torka bårt socker blandningen hur lätt som hälst!
 
3. Om du inte har en ögonsminks bortagare, använd bara olivolja, det funkar också för vattenfast smink.
 
4. Om du inte har tid att locka igenom hela håret, lägg upp det i en hög hästsvans och locka det där. det kommer gå mycket fortare och det kommer se ut som att du lagat ner mycket tid på din frisyr.
 
5. Om din maskara har torkat kan du bara stoppa ner den i ett glas av varmt vatten i några minuter och den kommer vara mycket fuktigare och lättare att applisera då.
 
6. Kokos olja är en bra produkt som kan få dina naglar att växa och få dina nagelband att vara mjuka.
 
7. Om du vill att dina ögonfransar skall vara böjda hela dagen, föna din ögonfransböjare, så att den blir varm och sedan böj dina fransar.
 
8. För att få din hårnål att hållas på plats längre, spraya lite hårspray på den.
 
9. Om din eyeliner är slut, ta bara en liten tunn borste och använd produkten i maskaran som en eyeliner.
 
10. För att få dina läppar att se fylligare ut, applisera lite highlither på din amorbåge.
 
11. För att få dina ögon att se större ut, applisera en ljus ögonskugga i indre vrån utav ögat eller använd vit kajal på nedre vattaen linjen.
 
12. Om ditt läppstift gått av, värm upp ändan av den brutna biten med en tändare, tryck tillbaka den och stoppa in den i kylskåpet så är den som ny.
 
13. Gör en egen läppskrubb genom att blanda socker och oliv olja.
 
Hoppas ni tyckte detta var kul och att ni lärde er några ny hacks för att göra livet lite enklare. Jag kommer säkert göra ett till liknande inlägg med mera hacks som jag har på lager. Hoppas alla har haft en bra dag:)
 
//Cilla<3
Till top